Kennel Jagtlivet

Om vores kennel, jagthunde, prøver og udstillinger

Frigg skal parres med Fergus til sommer 2023

Vi har lavet aftale med ejer af Fergus, Mikael Svendsen fra Thy om, at Fergus bliver hanhunden til Friggs første kuld. DMKs avlsvejledning har godkendt parringen. I kan se på DMKs hvalpeliste her.


Frigg

dk06338/2020 NordenBirk’s Falke skal parres til hendes første kuld i 2023..


Fergus

dk04985/2020 MARKPR Fergus


Om Frigg

Frigg er en fantastisk familiehund. Rolig og godmodig i hjemmet. Har en god on/of-knap, hvilket er vigtigt. Hun er kontaktsøgende og vil gerne arbejde med Michael.

Skal vi ud, på træning eller jagt, så har hun en kæmpe iver og lyst. Hun har fart og rigtig god stil over marken. På apporteringsopgaver er Frigg utrættelig i sit arbejde både på vand og i tæt bevoksning. På slæb og sporopgaver er hun sporfast og med fart. På udstilling har Frigg fine bedømmelser med "excellent med CK og cert", BIM, alene 1. eller 2. vinder. Hun er robust og kraftig i bygning og "en fin repræsentant for racen".

Se Friggs meritter på DMKs hjemmeside. Friggs stamtavle kan ses her


Om Fergus

Fergus er utrolig omgængelig på alle måder. Fergus er en kleiner, med stort format, utrolig nem at dressere, er samarbejdsvilling med stor fugletagnings evner. Fergus er en super apportør på land i vand og skov, som henter og bringer alt med stor glæde. Super kærlig familie hund, med den lækreste bløde pels.

 

Ejer Mikael Svendsen skriver: "Det er de færreste kleiner på 2,7 år der har så gode premieringer på mark, apporteringer, udstillinger og  schweiss prøve. Fergus er 56-57cm høj har ck og cert i udstillingen som er max. Fergus har intet fejlet og fejler intet, er altid en skridt foran de andre kleiner derhjemme, er altid først når der skal ske noget".
Se Fergus meritter på DMKs hanhundeliste


Vi skal have første kuld hvalpe

Du kan også følge os på vores FaceBook side Kennel Jagtlivet. Her kan du som potentiel eller reel hvalpekøber følge kuldets udvikling. Du vil tillige kunne få informationer og sparring på hvalpeforberedelse, og blive helt klar til, at få hvalpen med hjem. På det tidspunkt, hvor hvalpene alle er reserveret, så lukker gruppen og er ALENE hvalpekøbernes gruppe (dog med os som admin.). Herefter kan i som hvalpekøbere sparre med hinanden og følge kuldets hvalpe.

I kan henvende jer og blive skrevet på venteliste. Vi forventer, at du/I aflægger os besøg – gerne flere – med henblik på gensidigt indtryk, og en dialog om forventninger til hinanden. Det er for os i orden, at du/I vælger at være på venteliste flere steder. Dog forventer vi åbenhed omkring det, og en tilbagemelding, hvis du/I alligevel ikke vil have en plads på listen.

Bliv opdateret på vores FaceBook side Kennel Jagtlivet.